Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Proje,Patent ve Tasarım
DESTEKLENEN PROJELER
"Bazı Fitobiyotik Katkılı Diyetlerin Karadeniz Alabalığı (Salmo trutta Labrax Pallas, 1811) Beslenmesinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması", Diğer Kamu Kuruluşlarınca Desteklenen, 2017, Araştırmacı, Devam Ediyor
"Deniz Bilimleri Avcılığı ve İşlemeciliği Alt Yapısının Geliştirilmesi ve Güçlendirilmesi ", BAP Alt Yapı, FAY-2014-282, Araştırmacı, 2015
" Orkinos Karaciğer Dokusundaki Yağ Asitleri ve Besin Bileşiminin Belirlenmesi", BAP Arastırma Projesi, FYL-2014-172, Yönetici, 2019
"Deniz Marulu (Ulva rigida)’nun Kimyasal Kompozisyonunun Mevsimsel Olarak Belirlenmesi ve İnsan Gıdası Olarak Değerlendirilmesi", BAP Arastırma Projesi, 2012/23, Yönetici, 2016
"FARKLI SU ÜRÜNLERİNDEN ELDE EDİLEN KAPLAMA ÜRÜNLERİN (KROKET) KALİTE PARAMETRELERİNİN BELİRLENMESİ ", BAP Y.Lisans, 2010/142, Yönetici, 2012
"KÖPEKBALIĞI ETİNDEN SOSİS VE SUCUK YAPILARAK KALİTE NİTELİKLERİNİN BELİRLENMESİ", BAP Y.Lisans, 2009/144, Yönetici, 2010
"Çanakkale Boğazı Ekonomik Yumuşakçalarından Kum Midyesi (C. gallina) 'nın Besin Kalitesi ve Et Verimliliğinin Belirlenmesi", BAP Arastırma Projesi, 2007/52, Araştırmacı, 2010
"Saroz Körfezi'nde avlanan Bazı ekonomik Balık Türlerinin Besin Kompozisyonunun Mevsimsel Değişimi ", BAP Y.Lisans, 2007/70, Yönetici, 2008
"Su ürünleri Kaynaklı Gıdaların Protein Elektroforez Yöntemiyle Menşei Araştırmaları", BAP Arastırma Projesi, 2006/48, Yönetici, 2008
"Farklı Katkı Maddeleri Kullanılarak Hazırlanan Hamsi Marinatlarının Duyusal, Kimyasal ve Mikrobiyolojik Analizler İle Raf Ömrünün Belirlenmesi", BAP Arastırma Projesi, 2005/53, Araştırmacı, 2006
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2020
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi