E. YILMAZ And B. AYDENİZ, "Farklı doğal adsorbanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.12, no.1, pp.35-42, 2014
YILMAZ, E. And AYDENİZ, B. 2014. Farklı doğal adsorbanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.12, no.1 , 35-42.
YILMAZ, E., & AYDENİZ, B., (2014). Farklı doğal adsorbanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.12, no.1, 35-42.
YILMAZ, EMİN, And BUKET AYDENİZ GÜNEŞER. "Farklı doğal adsorbanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.12, no.1, 35-42, 2014
YILMAZ, EMİN And AYDENİZ, BUKET A. . "Farklı doğal adsorbanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.12, no.1, pp.35-42, 2014
YILMAZ, E. And AYDENİZ, B. (2014) . "Farklı doğal adsorbanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.12, no.1, pp.35-42.
@article{article, author={EMİN YILMAZ And author={BUKET AYDENİZ GÜNEŞER}, title={Farklı doğal adsorbanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2014, pages={35-42} }