G. ÇAMOĞLU Et Al. , "Termal Kamera ve NDVI Sensörü Kullanılarak Domatesin Fizyolojik Özelliklerinin Tahminlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.78-89, 2019
ÇAMOĞLU, G. Et Al. 2019. Termal Kamera ve NDVI Sensörü Kullanılarak Domatesin Fizyolojik Özelliklerinin Tahminlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1 , 78-89.
ÇAMOĞLU, G., DEMİREL, K., & GENÇ, L., (2019). Termal Kamera ve NDVI Sensörü Kullanılarak Domatesin Fizyolojik Özelliklerinin Tahminlenmesi. Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, 78-89.
ÇAMOĞLU, GÖKHAN, KÜRŞAD DEMİREL, And LEVENT GENÇ. "Termal Kamera ve NDVI Sensörü Kullanılarak Domatesin Fizyolojik Özelliklerinin Tahminlenmesi," Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, 78-89, 2019
ÇAMOĞLU, GÖKHAN Et Al. "Termal Kamera ve NDVI Sensörü Kullanılarak Domatesin Fizyolojik Özelliklerinin Tahminlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.78-89, 2019
ÇAMOĞLU, G. DEMİREL, K. And GENÇ, L. (2019) . "Termal Kamera ve NDVI Sensörü Kullanılarak Domatesin Fizyolojik Özelliklerinin Tahminlenmesi." Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , vol.23, no.1, pp.78-89.
@article{article, author={GÖKHAN ÇAMOĞLU Et Al. }, title={Termal Kamera ve NDVI Sensörü Kullanılarak Domatesin Fizyolojik Özelliklerinin Tahminlenmesi}, journal={Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi}, year=2019, pages={78-89} }