O. DİKER And T. DENİZ, "Kars Kültürel ve Gastronomik Kimliğinde Kaz," Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi , vol.22, no.38, pp.189-204, 2017
DİKER, O. And DENİZ, T. 2017. Kars Kültürel ve Gastronomik Kimliğinde Kaz. Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi , vol.22, no.38 , 189-204.
DİKER, O., & DENİZ, T., (2017). Kars Kültürel ve Gastronomik Kimliğinde Kaz. Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi , vol.22, no.38, 189-204.
DİKER, OĞUZ, And TAŞKIN DENİZ. "Kars Kültürel ve Gastronomik Kimliğinde Kaz," Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi , vol.22, no.38, 189-204, 2017
DİKER, OĞUZ And DENİZ, TAŞKIN. "Kars Kültürel ve Gastronomik Kimliğinde Kaz." Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi , vol.22, no.38, pp.189-204, 2017
DİKER, O. And DENİZ, T. (2017) . "Kars Kültürel ve Gastronomik Kimliğinde Kaz." Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi , vol.22, no.38, pp.189-204.
@article{article, author={OĞUZ DİKER And author={TAŞKIN DENİZ}, title={Kars Kültürel ve Gastronomik Kimliğinde Kaz}, journal={Atatürk Üniversitesi Doğu Coğrafya Dergisi}, year=2017, pages={189-204} }