N. Aslan Et Al. , "Geleneksel ve Endüstriyel Tereyağlarının Bazı Kalite Özellikleri," HASAD , vol.26, no.312, pp.16-21, 2011
Aslan, N. Et Al. 2011. Geleneksel ve Endüstriyel Tereyağlarının Bazı Kalite Özellikleri. HASAD , vol.26, no.312 , 16-21.
Aslan, N., GÜNEŞER, O., & YÜCEER, Y., (2011). Geleneksel ve Endüstriyel Tereyağlarının Bazı Kalite Özellikleri. HASAD , vol.26, no.312, 16-21.
Aslan, Nurel, ONUR GÜNEŞER, And YONCA YÜCEER. "Geleneksel ve Endüstriyel Tereyağlarının Bazı Kalite Özellikleri," HASAD , vol.26, no.312, 16-21, 2011
Aslan, Nurel Et Al. "Geleneksel ve Endüstriyel Tereyağlarının Bazı Kalite Özellikleri." HASAD , vol.26, no.312, pp.16-21, 2011
Aslan, N. GÜNEŞER, O. And YÜCEER, Y. (2011) . "Geleneksel ve Endüstriyel Tereyağlarının Bazı Kalite Özellikleri." HASAD , vol.26, no.312, pp.16-21.
@article{article, author={Nurel Aslan Et Al. }, title={Geleneksel ve Endüstriyel Tereyağlarının Bazı Kalite Özellikleri}, journal={HASAD}, year=2011, pages={16-21} }