İ. Şen Et Al. , "Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.377, 2017
Şen, İ. Et Al. 2017. Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 377.
Şen, İ., YÜCEER, Y., & Aydeniz, B., (2017). Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.377). Edirne, Turkey
Şen, İrem, YONCA YÜCEER, And Buket Aydeniz. "Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2017
Şen, İrem Et Al. "Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.377, 2017
Şen, İ. YÜCEER, Y. And Aydeniz, B. (2017) . "Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.377.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İrem Şen Et Al. }, title={Kefir Üretiminde Dane ve Ticari Kültür Kullanımının Aroma Bileşenleri ve Duyusal Özellikler Üzerine Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2017}, pages={377} }