H. Polat And N. Yılmaz Tuncel, "Sürdürülebilir Et Üretimi," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.1, pp.134-151, 2020
Polat, H. And Yılmaz Tuncel, N. 2020. Sürdürülebilir Et Üretimi. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.1 , 134-151.
Polat, H., & Yılmaz Tuncel, N., (2020). Sürdürülebilir Et Üretimi. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.1, 134-151.
Polat, HAVVA, And NEŞE YILMAZ TUNCEL. "Sürdürülebilir Et Üretimi," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.1, 134-151, 2020
Polat, HAVVA P. And Yılmaz Tuncel, NEŞE Y. . "Sürdürülebilir Et Üretimi." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.1, pp.134-151, 2020
Polat, H. And Yılmaz Tuncel, N. (2020) . "Sürdürülebilir Et Üretimi." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.46, no.1, pp.134-151.
@article{article, author={HAVVA POLAT KAYA And author={NEŞE YILMAZ TUNCEL}, title={Sürdürülebilir Et Üretimi}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2020, pages={134-151} }