O. DİKER Et Al. , "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği," In Gastronomi Üzerine Araştırmalar , Ankara: Detay Yayıncılık, 2017, pp.40-54.
DİKER, O. Et Al. Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği. 2017. In Gastronomi Üzerine Araştırmalar , Detay Yayıncılık, Ankara, 40-54.
DİKER, O., TÜRKER, N., & ÇETİNKAYA, A., (2017). Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği. Gastronomi Üzerine Araştırmalar (pp.40-54), Ankara: Detay Yayıncılık.
DİKER, OĞUZ, NURAY TÜRKER, And ADNAN ÇETİNKAYA. "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği." In Gastronomi Üzerine Araştırmalar , 40-54. Ankara: Detay Yayıncılık, 2017
DİKER, OĞUZ Et Al. "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği." Gastronomi Üzerine Araştırmalar , Detay Yayıncılık, 2017, pp.40-54.
DİKER, O. TÜRKER, N. And ÇETİNKAYA, A. (2017) "Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği", Gastronomi Üzerine Araştırmalar . Ankara: Detay Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={OĞUZ DİKER Et Al. }, chaptertitle={Yemek Kültürlerine Ait Karakteristik Özelliklerin Bozulması: Türk Yemek Kültürü Örneği}, booktitle={ Gastronomi Üzerine Araştırmalar}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2017} }