G. ALTUĞ Et Al. , "MÜSİLAJDA BAKTERİ DÜZEYLERİ; İSTANBUL İLİ MARMARA DENİZİ ÖN ÇALIŞMA ÖRNEĞİ," In Marmara Denizi'nin Ekolojisi , Ankara: TÜBA, 2021, pp.137-154.
ALTUĞ, G. Et Al. MÜSİLAJDA BAKTERİ DÜZEYLERİ; İSTANBUL İLİ MARMARA DENİZİ ÖN ÇALIŞMA ÖRNEĞİ. 2021. In Marmara Denizi'nin Ekolojisi , TÜBA, Ankara, 137-154.
ALTUĞ, G., ÇİFTÇİ TÜRETKEN, P. S., ÇARDAK, M., & ÖZTAŞ, M., (2021). MÜSİLAJDA BAKTERİ DÜZEYLERİ; İSTANBUL İLİ MARMARA DENİZİ ÖN ÇALIŞMA ÖRNEĞİ. Marmara Denizi'nin Ekolojisi (pp.137-154), Ankara: TÜBA.
ALTUĞ, GÜLŞEN Et Al. "MÜSİLAJDA BAKTERİ DÜZEYLERİ; İSTANBUL İLİ MARMARA DENİZİ ÖN ÇALIŞMA ÖRNEĞİ." In Marmara Denizi'nin Ekolojisi , 137-154. Ankara: TÜBA, 2021
ALTUĞ, GÜLŞEN Et Al. "MÜSİLAJDA BAKTERİ DÜZEYLERİ; İSTANBUL İLİ MARMARA DENİZİ ÖN ÇALIŞMA ÖRNEĞİ." Marmara Denizi'nin Ekolojisi , TÜBA, 2021, pp.137-154.
ALTUĞ, G. Et Al. (2021) "MÜSİLAJDA BAKTERİ DÜZEYLERİ; İSTANBUL İLİ MARMARA DENİZİ ÖN ÇALIŞMA ÖRNEĞİ", Marmara Denizi'nin Ekolojisi . Ankara: TÜBA.
@bookchapter{bookchapter, author ={GÜLŞEN ALTUĞ Et Al. }, chaptertitle={MÜSİLAJDA BAKTERİ DÜZEYLERİ; İSTANBUL İLİ MARMARA DENİZİ ÖN ÇALIŞMA ÖRNEĞİ}, booktitle={ Marmara Denizi'nin Ekolojisi}, publisher={TÜBA}, city={Ankara},year={2021} }