İ. Şen And Y. YÜCEER, "Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peyniraltı Suyu İçiceğinin Karakteristik Bazı Özellikleri," II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , Çanakkale, Turkey, pp.155, 2017
Şen, İ. And YÜCEER, Y. 2017. Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peyniraltı Suyu İçiceğinin Karakteristik Bazı Özellikleri. II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , (Çanakkale, Turkey), 155.
Şen, İ., & YÜCEER, Y., (2017). Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peyniraltı Suyu İçiceğinin Karakteristik Bazı Özellikleri . II. Çanakkale Tarım Sempozyumu (pp.155). Çanakkale, Turkey
Şen, İrem, And YONCA YÜCEER. "Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peyniraltı Suyu İçiceğinin Karakteristik Bazı Özellikleri," II. Çanakkale Tarım Sempozyumu, Çanakkale, Turkey, 2017
Şen, İrem And YÜCEER, YONCA. "Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peyniraltı Suyu İçiceğinin Karakteristik Bazı Özellikleri." II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , Çanakkale, Turkey, pp.155, 2017
Şen, İ. And YÜCEER, Y. (2017) . "Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peyniraltı Suyu İçiceğinin Karakteristik Bazı Özellikleri." II. Çanakkale Tarım Sempozyumu , Çanakkale, Turkey, p.155.
@conferencepaper{conferencepaper, author={İrem Şen And author={YONCA YÜCEER}, title={Kefir Kültürü Kullanılarak Üretilen Peyniraltı Suyu İçiceğinin Karakteristik Bazı Özellikleri}, congress name={II. Çanakkale Tarım Sempozyumu}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2017}, pages={155} }