F. TÜRK Et Al. , "Fusarium Başak Yanıklığının Buğdayda Toplam Protein ve Karbonhidrat İçeriğine Etkisi," YYÜ Tarım Bilimleri Dergisi , vol.23, no.2, pp.149-153, 2013
TÜRK, F. Et Al. 2013. Fusarium Başak Yanıklığının Buğdayda Toplam Protein ve Karbonhidrat İçeriğine Etkisi. YYÜ Tarım Bilimleri Dergisi , vol.23, no.2 , 149-153.
TÜRK, F., KAHRIMAN, F., EGESEL, C. Ö., & Gencer, R., (2013). Fusarium Başak Yanıklığının Buğdayda Toplam Protein ve Karbonhidrat İçeriğine Etkisi. YYÜ Tarım Bilimleri Dergisi , vol.23, no.2, 149-153.
TÜRK, FİGEN Et Al. "Fusarium Başak Yanıklığının Buğdayda Toplam Protein ve Karbonhidrat İçeriğine Etkisi," YYÜ Tarım Bilimleri Dergisi , vol.23, no.2, 149-153, 2013
TÜRK, FİGEN Et Al. "Fusarium Başak Yanıklığının Buğdayda Toplam Protein ve Karbonhidrat İçeriğine Etkisi." YYÜ Tarım Bilimleri Dergisi , vol.23, no.2, pp.149-153, 2013
TÜRK, F. Et Al. (2013) . "Fusarium Başak Yanıklığının Buğdayda Toplam Protein ve Karbonhidrat İçeriğine Etkisi." YYÜ Tarım Bilimleri Dergisi , vol.23, no.2, pp.149-153.
@article{article, author={FİGEN MERT Et Al. }, title={Fusarium Başak Yanıklığının Buğdayda Toplam Protein ve Karbonhidrat İçeriğine Etkisi}, journal={YYÜ Tarım Bilimleri Dergisi}, year=2013, pages={149-153} }