O. DİKER Et Al. , "YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ," 2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU , vol.3, pp.111-126, 2017
DİKER, O. Et Al. 2017. YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ. 2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU , 111-126.
DİKER, O., YILDIRIM, H. M., & SÜNNETÇİOĞLU, S., (2017). YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ . 2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU (pp.111-126).
DİKER, OĞUZ, HACI MEHMET YILDIRIM, And SERDAR SÜNNETÇİOĞLU. "YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ," 2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU, 2017
DİKER, OĞUZ Et Al. "YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ." 2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU , pp.111-126, 2017
DİKER, O. YILDIRIM, H. M. And SÜNNETÇİOĞLU, S. (2017) . "YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ." 2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU , pp.111-126.
@conferencepaper{conferencepaper, author={OĞUZ DİKER Et Al. }, title={YOZGAT iİLİNİN GASTRONOMİK KİMLİĞİ VE ÜRÜN ÇEŞİTLİLİĞİNİNİNCELENMESİ}, congress name={2. ULUSLARARASI BOZOK SEMPOZYUMU}, city={}, country={}, year={2017}, pages={111-126} }