K. Yiğit Et Al. , "Farklı ticari kültürler kullanılarak üretilen yoğurtların fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri," Hasad , vol.26, pp.30-35, 2011
Yiğit, K. Et Al. 2011. Farklı ticari kültürler kullanılarak üretilen yoğurtların fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri. Hasad , vol.26 , 30-35.
Yiğit, K., GÜNEŞER, O., & YÜCEER, Y., (2011). Farklı ticari kültürler kullanılarak üretilen yoğurtların fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri. Hasad , vol.26, 30-35.
Yiğit, Kadir, ONUR GÜNEŞER, And YONCA YÜCEER. "Farklı ticari kültürler kullanılarak üretilen yoğurtların fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri," Hasad , vol.26, 30-35, 2011
Yiğit, Kadir Et Al. "Farklı ticari kültürler kullanılarak üretilen yoğurtların fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri." Hasad , vol.26, pp.30-35, 2011
Yiğit, K. GÜNEŞER, O. And YÜCEER, Y. (2011) . "Farklı ticari kültürler kullanılarak üretilen yoğurtların fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri." Hasad , vol.26, pp.30-35.
@article{article, author={Kadir Yiğit Et Al. }, title={Farklı ticari kültürler kullanılarak üretilen yoğurtların fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri}, journal={Hasad}, year=2011, pages={30-35} }