Ç. PALA Et Al. , "Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri," I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, 2010
PALA, Ç. Et Al. 2010. Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri. I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Tekirdağ, Turkey).
PALA, Ç., Apuhan, E., KIRCA TOKLUCU, A., & YÜCEER, Y., (2010). Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri . I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey
PALA, ÇİĞDEM Et Al. "Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri," I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Tekirdağ, Turkey, 2010
PALA, ÇİĞDEM U. Et Al. "Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri." I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey, 2010
PALA, Ç. Et Al. (2010) . "Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri." I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Tekirdağ, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ÇİĞDEM UYSAL PALA Et Al. }, title={Geleneksel yöntemlerle üretilen domates salçalarının fiziksel, kimyasal ve duyusal özellikleri}, congress name={I. Uluslararası Adriyatikten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}}