B. Engin Et Al. , "Çanakkale’de Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirlerin Ağır Metal İçeriklerinin Belirlenmesi," Süt Dünyası , vol.43, pp.56, 2013
Engin, B. Et Al. 2013. Çanakkale’de Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirlerin Ağır Metal İçeriklerinin Belirlenmesi. Süt Dünyası , vol.43 , 56.
Engin, B., YÜCEER, Y., & ÇAKICI, N., (2013). Çanakkale’de Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirlerin Ağır Metal İçeriklerinin Belirlenmesi. Süt Dünyası , vol.43, 56.
Engin, Burcu, YONCA YÜCEER, And NESRİN ÇAKICI. "Çanakkale’de Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirlerin Ağır Metal İçeriklerinin Belirlenmesi," Süt Dünyası , vol.43, 56, 2013
Engin, Burcu Et Al. "Çanakkale’de Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirlerin Ağır Metal İçeriklerinin Belirlenmesi." Süt Dünyası , vol.43, pp.56, 2013
Engin, B. YÜCEER, Y. And ÇAKICI, N. (2013) . "Çanakkale’de Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirlerin Ağır Metal İçeriklerinin Belirlenmesi." Süt Dünyası , vol.43, p.56.
@article{article, author={Burcu Engin Et Al. }, title={Çanakkale’de Tüketime Sunulan Taze Beyaz Peynirlerin Ağır Metal İçeriklerinin Belirlenmesi}, journal={Süt Dünyası}, year=2013, pages={56} }