B. AYDENİZ And E. YILMAZ, "Farklı doğal antioksidanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.12, no.63, pp.35-42, 2014
AYDENİZ, B. And YILMAZ, E. 2014. Farklı doğal antioksidanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.12, no.63 , 35-42.
AYDENİZ, B., & YILMAZ, E., (2014). Farklı doğal antioksidanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri. AKADEMİK GIDA , vol.12, no.63, 35-42.
AYDENİZ, BUKET, And EMİN YILMAZ. "Farklı doğal antioksidanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri," AKADEMİK GIDA , vol.12, no.63, 35-42, 2014
AYDENİZ, BUKET A. And YILMAZ, EMİN. "Farklı doğal antioksidanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.12, no.63, pp.35-42, 2014
AYDENİZ, B. And YILMAZ, E. (2014) . "Farklı doğal antioksidanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri." AKADEMİK GIDA , vol.12, no.63, pp.35-42.
@article{article, author={BUKET AYDENİZ GÜNEŞER And author={EMİN YILMAZ}, title={Farklı doğal antioksidanların kızartma süresince yer fıstığı yağının fiziksel özellikleri üzerine etkileri}, journal={AKADEMİK GIDA}, year=2014, pages={35-42} }