P. Altın And Y. YÜCEER, "Tepe Boşluğu Tekniği Kullanılarak Gıdalarda Aroma Maddelerinin Analizi," AKADEMIK GIDA , vol.18, pp.16, 2005
Altın, P. And YÜCEER, Y. 2005. Tepe Boşluğu Tekniği Kullanılarak Gıdalarda Aroma Maddelerinin Analizi. AKADEMIK GIDA , vol.18 , 16.
Altın, P., & YÜCEER, Y., (2005). Tepe Boşluğu Tekniği Kullanılarak Gıdalarda Aroma Maddelerinin Analizi. AKADEMIK GIDA , vol.18, 16.
Altın, Pınar, And YONCA YÜCEER. "Tepe Boşluğu Tekniği Kullanılarak Gıdalarda Aroma Maddelerinin Analizi," AKADEMIK GIDA , vol.18, 16, 2005
Altın, Pınar And YÜCEER, YONCA. "Tepe Boşluğu Tekniği Kullanılarak Gıdalarda Aroma Maddelerinin Analizi." AKADEMIK GIDA , vol.18, pp.16, 2005
Altın, P. And YÜCEER, Y. (2005) . "Tepe Boşluğu Tekniği Kullanılarak Gıdalarda Aroma Maddelerinin Analizi." AKADEMIK GIDA , vol.18, p.16.
@article{article, author={Pınar Altın And author={YONCA YÜCEER}, title={Tepe Boşluğu Tekniği Kullanılarak Gıdalarda Aroma Maddelerinin Analizi}, journal={AKADEMIK GIDA}, year=2005, pages={16} }