E. SEZGİN Et Al. , "Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidum Kullanılarak Hazırlanan Fermente Süt Ürünlerinin İncelenmesi," TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY , vol.20, pp.281, 1996
SEZGİN, E. Et Al. 1996. Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidum Kullanılarak Hazırlanan Fermente Süt Ürünlerinin İncelenmesi. TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY , vol.20 , 281.
SEZGİN, E., YILDIRIM, Z., & YÜCEER, Y., (1996). Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidum Kullanılarak Hazırlanan Fermente Süt Ürünlerinin İncelenmesi. TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY , vol.20, 281.
SEZGİN, EMEL, ZELİHA YILDIRIM, And YONCA YÜCEER. "Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidum Kullanılarak Hazırlanan Fermente Süt Ürünlerinin İncelenmesi," TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY , vol.20, 281, 1996
SEZGİN, EMEL Et Al. "Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidum Kullanılarak Hazırlanan Fermente Süt Ürünlerinin İncelenmesi." TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY , vol.20, pp.281, 1996
SEZGİN, E. YILDIRIM, Z. And YÜCEER, Y. (1996) . "Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidum Kullanılarak Hazırlanan Fermente Süt Ürünlerinin İncelenmesi." TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY , vol.20, p.281.
@article{article, author={EMEL SEZGİN Et Al. }, title={Lactobacillus acidophilus ve Bifidobacterium bifidum Kullanılarak Hazırlanan Fermente Süt Ürünlerinin İncelenmesi}, journal={TURKISH JOURNAL OF BIOLOGY}, year=1996, pages={281} }