F. Kahrıman, "Mısır Yağında Yağ Asitlerinin UV-VIS Spektroskopisi Ve Kemometrik Yöntemler Yardımıyla Tespit Edilmesi," Journal of Food and Health Science , vol.3, no.3, pp.82-89, 2017
Kahrıman, F. 2017. Mısır Yağında Yağ Asitlerinin UV-VIS Spektroskopisi Ve Kemometrik Yöntemler Yardımıyla Tespit Edilmesi. Journal of Food and Health Science , vol.3, no.3 , 82-89.
Kahrıman, F., (2017). Mısır Yağında Yağ Asitlerinin UV-VIS Spektroskopisi Ve Kemometrik Yöntemler Yardımıyla Tespit Edilmesi. Journal of Food and Health Science , vol.3, no.3, 82-89.
Kahrıman, FATİH. "Mısır Yağında Yağ Asitlerinin UV-VIS Spektroskopisi Ve Kemometrik Yöntemler Yardımıyla Tespit Edilmesi," Journal of Food and Health Science , vol.3, no.3, 82-89, 2017
Kahrıman, FATİH. "Mısır Yağında Yağ Asitlerinin UV-VIS Spektroskopisi Ve Kemometrik Yöntemler Yardımıyla Tespit Edilmesi." Journal of Food and Health Science , vol.3, no.3, pp.82-89, 2017
Kahrıman, F. (2017) . "Mısır Yağında Yağ Asitlerinin UV-VIS Spektroskopisi Ve Kemometrik Yöntemler Yardımıyla Tespit Edilmesi." Journal of Food and Health Science , vol.3, no.3, pp.82-89.
@article{article, author={FATİH KAHRIMAN}, title={Mısır Yağında Yağ Asitlerinin UV-VIS Spektroskopisi Ve Kemometrik Yöntemler Yardımıyla Tespit Edilmesi}, journal={Journal of Food and Health Science}, year=2017, pages={82-89} }