O. DİKER Et Al. , "Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.333-344, 2017
DİKER, O. Et Al. 2017. Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2 , 333-344.
DİKER, O., TÜRKER, N., ÇETİNKAYA, A., & Kaya, F. B., (2017). Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 333-344.
DİKER, OĞUZ Et Al. "Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, 333-344, 2017
DİKER, OĞUZ Et Al. "Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.333-344, 2017
DİKER, O. Et Al. (2017) . "Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.2, pp.333-344.
@article{article, author={OĞUZ DİKER Et Al. }, title={Geleneksel Türk Tatlısı Olarak Lokum ve Safranbolu Lokumu}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={333-344} }