E. YILMAZ, "21. Öğütcü, M., ve Yılmaz, E. 2012. Çikolatada bileşen etkileşimleri ve kaliteye etkileri.," Dünya Gıda , vol.5, pp.64-72, 2012
YILMAZ, E. 2012. 21. Öğütcü, M., ve Yılmaz, E. 2012. Çikolatada bileşen etkileşimleri ve kaliteye etkileri.. Dünya Gıda , vol.5 , 64-72.
YILMAZ, E., (2012). 21. Öğütcü, M., ve Yılmaz, E. 2012. Çikolatada bileşen etkileşimleri ve kaliteye etkileri.. Dünya Gıda , vol.5, 64-72.
YILMAZ, EMİN. "21. Öğütcü, M., ve Yılmaz, E. 2012. Çikolatada bileşen etkileşimleri ve kaliteye etkileri.," Dünya Gıda , vol.5, 64-72, 2012
YILMAZ, EMİN. "21. Öğütcü, M., ve Yılmaz, E. 2012. Çikolatada bileşen etkileşimleri ve kaliteye etkileri.." Dünya Gıda , vol.5, pp.64-72, 2012
YILMAZ, E. (2012) . "21. Öğütcü, M., ve Yılmaz, E. 2012. Çikolatada bileşen etkileşimleri ve kaliteye etkileri.." Dünya Gıda , vol.5, pp.64-72.
@article{article, author={EMİN YILMAZ}, title={21. Öğütcü, M., ve Yılmaz, E. 2012. Çikolatada bileşen etkileşimleri ve kaliteye etkileri.}, journal={Dünya Gıda}, year=2012, pages={64-72} }