E. YILMAZ, "1. Yılmaz, E. 2001. Meyve aromalı maden sularında rengin lezzet ayrımına etkisi.," Dünya Gıda , vol.6, pp.72-73, 2001
YILMAZ, E. 2001. 1. Yılmaz, E. 2001. Meyve aromalı maden sularında rengin lezzet ayrımına etkisi.. Dünya Gıda , vol.6 , 72-73.
YILMAZ, E., (2001). 1. Yılmaz, E. 2001. Meyve aromalı maden sularında rengin lezzet ayrımına etkisi.. Dünya Gıda , vol.6, 72-73.
YILMAZ, EMİN. "1. Yılmaz, E. 2001. Meyve aromalı maden sularında rengin lezzet ayrımına etkisi.," Dünya Gıda , vol.6, 72-73, 2001
YILMAZ, EMİN. "1. Yılmaz, E. 2001. Meyve aromalı maden sularında rengin lezzet ayrımına etkisi.." Dünya Gıda , vol.6, pp.72-73, 2001
YILMAZ, E. (2001) . "1. Yılmaz, E. 2001. Meyve aromalı maden sularında rengin lezzet ayrımına etkisi.." Dünya Gıda , vol.6, pp.72-73.
@article{article, author={EMİN YILMAZ}, title={1. Yılmaz, E. 2001. Meyve aromalı maden sularında rengin lezzet ayrımına etkisi.}, journal={Dünya Gıda}, year=2001, pages={72-73} }