C. Çelen Et Al. , "Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi ," 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU , Afyonkarahisar, Turkey, pp.15, 2023
Çelen, C. Et Al. 2023. Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi . 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU , (Afyonkarahisar, Turkey), 15.
Çelen, C., Hisar, M., Ongan, Y. K., Dinç, S. Ö., & Künili, İ. E., (2023). Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi . 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU (pp.15). Afyonkarahisar, Turkey
Çelen, Cengiz Et Al. "Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi ," 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU, Afyonkarahisar, Turkey, 2023
Çelen, Cengiz Et Al. "Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi ." 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU , Afyonkarahisar, Turkey, pp.15, 2023
Çelen, C. Et Al. (2023) . "Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi ." 2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU , Afyonkarahisar, Turkey, p.15.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Cengiz Çelen Et Al. }, title={Vegan Balık Sosu Üretiminde Lactobacillus plantarum Kullanımının Ürünün Renk ve Duyusal Özelliklerine Etkisi }, congress name={2. KOCATEPE MÜHENDİSLİK BİLİMLERİ ÖĞRENCİ SEMPOZYUMU}, city={Afyonkarahisar}, country={Turkey}, year={2023}, pages={15} }