Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırma Alanları
ARAŞTIRMA ALANLARI
Su Ürünleri İşleme Teknolojileri
Su Ürünleri Teknolojisi
Gıda Mevzuatı ve Kalite Kontrolü
Gıda Biyokimyası
Gıda Hijyeni ve Sanitasyonu
Gıda Katkı Maddeleri
Gıda Mikrobiyolojisi
Gıda İşleme (Pastörizasyon,Sterilizasyon, Soğutma, Kurutma)
Gıda Ambalajlama
Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojileri
ÜNİVERSİTELER ARASI KURUL BİLİM ALANI BİLGİLERİ
Ziraat ve Ormancılık Temel Alanı
Su Ürünleri
İşleme Teknolojileri
WEB OF SCIENCE ARAŞTIRMA ALANLARI
Food Science & Technology