Desteklenen Projeler
-
2023 - 2027 Sustainable Network for agrofood loss and waste prevention, management, quantification and valorisation (FoodWaStop)
-
2020 - 2024 RETHINKING PACKAGING FOR CIRCULAR AND SUSTAINABLE FOOD SUPPLY CHAINS OF THE FUTURE (CIRCUL-A-BILITY)
-
2022 - 2023 Comparative Investigation of the Use Potential of Recently Developed MobileSurface-Enhanced Raman Spectroscopy (SERS) Devices in Seafood Analysis
-
2017 - 2019 Sıvı Tütsünün Lakerda Üzerine Etkisinin Bilgisayarlı Görüntüleme Teknolojisi ile Belirlenmesi
-
2016 - 2019 Bazı Deniz ve Tatlısu Balıklarının Renk Değişimlerinin Bilgisayarlı Görüntüleme Sistemi ile 4Cde Depolama Boyunca İzlenmesi
-
2015 - 2016 Farklı Yoğunluktaki Ses Dalgalarının Vakum Ambalajlamış Hamsi (Engraulis encrasicolus) Marinatının Rengine ve Raf Ömrüne Etkisinin Belirlenmesi
-
2014 - 2015 Farklı karışımlarla tuzlanarak sıvı tütsülenmiş ve vakum ambalajlanmış alabalık (Oncorhynchus mykiss) filetolarında oluşan değişimlerin raf ömrü süresince incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
AYVAZ Z. (Yürütücü), ARAS HİSAR Ş., IŞIK H., ÇAKIR F., ÖZER A. Ç., Erdağ M.
-
2011 - 2012 Determination of smoked seafood quality by using computer based image analysis