Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: Çanakkale Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Gıda Teknolojisi, Gıda Teknolojisi
Araştırma Alanları: Yaşam Bilimleri, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Genetik Bozuklukların Moleküler Biyolojisi, Genetik Mühendisliği, Temel Bilimler

Metrikler

Yayın

41

Atıf (WoS)

35

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

87

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

13

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

İletişim

E-posta
may@comu.edu.tr
Web Sayfası
https://avesis.comu.edu.tr/may
İş Telefonu
+90 286 218 0018 Dahili: 16003
Ofis
Zemin Kat 17 nolu oda
Posta Adresi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü Çanakkale Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölümü