Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sun...
Türkiye Marmara Bölgesi'nde tüketime sunulan işlenmiş su ürünlerinin mikrobiyolojik kaliteleri.
Atıf İçin Kopyala
KÜNİLİ İ. E.
,
ÇOLAKOĞLU F.
Hasad Gıda, sa.10, ss.22-25, 2011 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2011
Dergi Adı:
Hasad Gıda
Sayfa Sayıları:
ss.22-25
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet