SANAL FUARCILIK: SANAL GASTRONOMİ TURİZMİFUAR MODELİ


ÇAVUŞOĞLU M., ÇAVUŞOĞLU O.

Akademik Gastronomi Çalışmaları, Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKCI, Alper KAYA, Editör, Konya Kültür A.Ş., Konya, ss.76-91, 2020

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2020
  • Yayınevi: Konya Kültür A.Ş.
  • Basıldığı Şehir: Konya
  • Sayfa Sayıları: ss.76-91
  • Editörler: Tuğba KABAKÇI, Yılmaz SEÇİM, Selman BAYRAKCI, Alper KAYA, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet