Kıbrıs Mutfak Kültüründe Yer Alan Geleneksel Turşular Üzerine Bir Araştırma


ÇAVUŞOĞLU M., ÇAVUŞOĞLU O.

Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, SEÇİM Yılmaz, KAVACIK Saadet Zafer, USLU Cemil, Editör, Konya Kültür A.Ş., Çanakkale-Gökçeada, ss.64-78, 2022

  • Yayın Türü: Kitapta Bölüm / Mesleki Kitap
  • Basım Tarihi: 2022
  • Yayınevi: Konya Kültür A.Ş.
  • Basıldığı Şehir: Çanakkale-Gökçeada
  • Sayfa Sayıları: ss.64-78
  • Editörler: SEÇİM Yılmaz, KAVACIK Saadet Zafer, USLU Cemil, Editör
  • Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli: Evet