Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
Gelibolu nun geleneksel tuzlu sardalya ...
Gelibolu nun geleneksel tuzlu sardalya Sardina pilchardus balığının kalite özellikleri
Atıf İçin Kopyala
ORMANCI H. B.
,
ÇOLAKOĞLU F.
Dünya Gıda Dergisi, ss.80-88, 2014 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2014
Dergi Adı:
Dünya Gıda Dergisi
Sayfa Sayıları:
ss.80-88
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet