Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Araştırmacı Girişi
English
Tümü
Projeler
Ödüller
Fikri Mülkiyet
Araştırmacılar
Yayınlar
Tezler
Detaylı Arama
Ana Sayfa
Son Eklenen Yayınlar
İNEK VE KEÇİ SÜTÜ KULLANILARAK ÜRETİLEN ...
İNEK VE KEÇİ SÜTÜ KULLANILARAK ÜRETİLEN PROBİYOTİK FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİNİN KARAKTERİSTİK ÖZELLİKLERİ
Atıf İçin Kopyala
Nalbant D.
,
YÜCEER Y.
GIDA, 2020 (Hakemli Dergi)
Yayın Türü:
Makale / Tam Makale
Basım Tarihi:
2020
Doi Numarası:
10.15237/gida.gd19126
Dergi Adı:
GIDA
Derginin Tarandığı İndeksler:
TR DİZİN (ULAKBİM)
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Adresli:
Evet