Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Bilimsel Faaliyetler
BİLİMSEL DERGİLERDEKİ GÖREVLER
Dünya Gıda Dergisi, Yayin Kurul Üyesi, 01.01.2015 - Devam Ediyor
İstanbul Üniversitesi Su ürünleri Dergisi, Yayin Kurul Üyesi, 18.02.2013 - Devam Ediyor
KATILDIĞI BİLİMSEL KONGRE / SEMPOZYUM ve BİLİMSEL TOPLANTILAR
Künili, İ.E., Arık Çolakoğlu, F., Prevalence And Antıbıotıc Susceptıbılıty of Lısterıa Spp. Isolated From Processed Seafood. Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries. Çanakkale., Çanakkale, Kasım 2012
Ormanci, H. B. and Arik Colakoglu, F., 2012. Sensory quality characteristics of lakerda; Salted bonito (sarda sarda). Turkey-Japan Marine Forum. Harmonization of Biodiversity and Marine Industries. , Çanakkale, Kasım 2012
Önal, U., İşmen, A., Sepil, A., Ergün, S., Büyükateş, Y., Türkoğlu, M., Arık Çolakoğlu, F., İşmen, P., Modelling the input of organic materials from a marine fish Farm in western Turkey. World Universities Congress. , Çanakkale, Ekim 2010
Arik Colakoglu, F., Cakir, F., Ormancı, H. B., Yıgın, C. Ç., Microbiological quality of the striped venus (Chamelea gallina) and wedge clam (Donax trunculus) harvested in Marmara Sea, Turkey. 39th CIESM Congress. , Venice, Mayıs 2010
Köse, S., Gökoğlu, N., Mol Tokay, S., Baygar, T., Arık Çolakoğlu, F., Meriç, İ., Alçiçek, Z., Türkiye’deki su ürünleri işleme sektörünün durumu sorunları ve çözüm önerileri. Türkiye Ziraat Mühendisliği VII Teknik Kongresi., Ankara, Ekim 2009
Ormancı, H, B., Arık Çolakoğlu, F., Lipid changes in sardine (Sardine pilchardus, Walbaum 1792) as affected by different processing tecniques. 1 st International Congress of Seafood Technology. , İzmir-Çeşme, Mayıs 2008
Arık Çolakoğlu, F., Çakır, F., Berik, N., Ormancı, H. B., Shelf life of anchovy marinades prepared with natural additive. 1st International Congress of Seafood Technology. , İzmir-Çeşme, Mayıs 2008
Künili İ. E., Çakır F., Ormancı H. B., Arık Çolakoğlu F., Çanakkale’de taze olarak tüketime sunulan bazı balıkların mikrobiyolojik kalitelerinin incelenmesi. XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu. , Muğla, Eylül 2007
Arık Çolakoğlu, F., Ormancı, H. B., Çakır, F., Çaylak, B., Farklı sıcaklıklarda depolanan midye dolmaların raf ömürlerinin tespiti üzerine bir araştırma. XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu., Muğla, Eylül 2007
Arık Çolakoğlu, F., Uluköy, G., Ormancı, H. B., Çakır, F., Bazı bitki ekstraktlarının denız levreğının (Dicentrarchus labrax) et kalitesi üzerine etkisi. XIV. Ulusal Su Ürünlerı Sempozyumu. , Muğla, Eylül 2007
Arık Colakoğlu, F., Ormancı, H.B., 2007. A study on lipid changes in rainbow trout Oncorhynchus myksis (Walbaum, 1792) treated with different processing. 2nd International Congress on Food and Nutrition. , İstanbul, Ekim 2007
Arık Çolakoğlu, F., Çakır, F., Ormancı, H. B., Özevin, Ö., Dondurulmuş karidesin (Penaeus longistoris) işlem basamaklarındaki mikrobiyal kalite değişimleri. XIV. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu. , Muğla, Eylül 2007
Arık Çolakoğlu, F., İşmen, A., Özen, Ö., Çakır, F., Yığın, Ç., Ormancı, H. B., Çanakkale ilindeki su ürünleri tüketim davranışlarının değerlendirilmesi. XIII. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu. , Çanakkale, Eylül 2005
Arık, F., Fiedler, F., Lukowicz, v. M., und Stolle, A., Sensorische, mikrobiologische, chemische und chemisch physikalische Unterschungen zur Haltbarkeit be- und verarbeiteter Süsswasserfische, Tagung für Fischhaltung und Fischzucht und Ehemaligentreffen der Bayerischen Landesanstalt Für Fischerei., Münih, Eylül 2000
Timur, G., Timur, M., Arık, F., Uluköy, G., Bazı alabalık ve sazan işletmelerinde yüksek mortaliteye neden olan paraziter hastalıklar üzerine bir araştırma. I. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu. , Erzurum, Haziran 1993
BİLİMSEL HAKEMLİKLER
LWT - Food Science and Technology , Dergide Hakemlik, Eylül 2015
LWT - Food Science and Technology , Dergide Hakemlik, Ağustos 2015
LWT - Food Science and Technology , Dergide Hakemlik, Temmuz 2015
LWT - Food Science and Technology , Dergide Hakemlik, Haziran 2015
TUBİTAK- TEYDEP, Proje Hakemliği, Haziran 2015
TUBİTAK-ARDEP, Proje Hakemliği, Haziran 2015
LWT - Food Science and Technology , Dergide Hakemlik, Mayıs 2015
TUBİTAK, Proje Hakemliği, Kasım 2012
Journal of Aquatic Food Product Technology, Dergide Hakemlik, Ekim 2012
Journal of Aquatic Food Product Technology, Dergide Hakemlik, Ekim 2012
Science of the Total Environment, Dergide Hakemlik, Ekim 2012
Science of the Total Environment, Dergide Hakemlik, Ağustos 2012
Fisheries Science.com , Dergide Hakemlik, Ocak 2012
Journal of Food Science, Dergide Hakemlik, Ocak 2011
Kafkas Veterinerlik Dergisi, Dergide Hakemlik, Ocak 2011
TArım Gıda ve Ormancılık Bakanlığı/TAGEM, Proje Hakemliği, Ocak 2011
BİLİMSEL DANIŞMANLIKLAR
Selahattin Kemerli Konserve Fabrikası, Kurumsal Danışmanlık, Şubat 2014 - Şubat 2015
Gelibolu Deniz Ürünleri Ltd.Ş., Kurumsal Danışmanlık, Kasım 2012 - Eylül 2013
Akivamar Su Ürünleri, Kurumsal Danışmanlık, Kasım 2012 - Eylül 2013
Tusan Otel, Kurumsal Danışmanlık, Ekim 2012 - Eylül 2013
Yavuz Mildon Su Ürünleri, Kurumsal Danışmanlık, Eylül 2012 - Eylül 2013
Kolin Hotel A.Ş., Kurumsal Danışmanlık, Eylül 2005 - Devam Ediyor
ETKİNLİK ORGANİZASYONU
Çanakkale İli Değerleri Sempozyumu , Bilim Kurulu Üyesi, ÇANAKKALE, TÜRKIYE, Eylül 2008
I. İnternational Congress of Seafood Technology, Bilim Kurulu Üyesi, İZMİR, TÜRKIYE, Mayıs 2008
Su Ürünlerinde Haccp (Kritik Kontrol Noktaları ve Risk Analizleri) ve Gıda Güvenliği Eğitim Semineri , Düzenleme Kurulu Başkanı, ÇANAKKALE, TÜRKIYE, Eylül 2006
XIII. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , Düzenleme Kurulu Üyesi, ÇANAKKALE, TÜRKIYE, Eylül 2005
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2020
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi