Hakkımızda

Metrikler

Yayın

2

Proje

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Slovak University of Agriculture in Nitre koordinatörlüğünde Üniversitemiz Çanakkale Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammed Yüceer yürütücülüğünde, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cengiz Caner ve Doç. Dr. Çiğdem Uysal Pala'nın katkılarıyla hazırlanan ‘Strategies to Improve the Qualification of Hotel Restaurant Catering Staff on Food Safety and Hygiene Practices’ başlıklı Erasmus  +  Projesi,  156,875 Avro bütçe ile desteklenmeye değer bulundu. https://horecafs.org/web/ ve https://horecafs.org/lms/login/index.php  ve http://horeca.comu.edu.tr/ 

Projenin yurt dışı ortakları; ISEKI Food Association Avusturya, CTNC Centro Tecnológico Nacional de la Conserva İspanya ve The Polish Farm Advisory and Training Centre Polonya’dan oluşuyor. 

Proje kapsamında “HoReCa (Otel, Restoran, Kafe ve İkram) Personelinin Gıda Güvenliği ve Hijyen Uygulamaları ile Niteliklerini Arttırma Stratejileri” üzerine çalışmalar yürütülecek.